Responsabilitate Socială Corporatistă

Pentru noi, comunitatea în care trăim este foarte importantă.

Responsabilitatea socială corporativă a companiei noastre este divizată în prezent în două arii: Oamenii și Planeta.

Considerăm că atunci când investim în educație, investim în viitor. Educația este fundamentală formării unor comunități puternic dezvoltate, drept urmare scopul nostru este de a promova accesul la o educație continuă, prin activitățile extra școlare dedicate copiilor de toate vârstele.

În contextul percepțiilor actuale trebuie abordată și integrată o nouă formă de educare (online), care trebuie nu numai să susțînă atingerea potențialului maxim al elevilor, cât și protejarea lor în contextul socio – emoțional al pandemiei – și mai ales, recuperarea după această perioada incertă. ‘Ieși la Joacă’ își propune să vină in ajutorul copiilor și părinților și prin promovarea activităților care se ocupă de aceste aspecte mai puțin vizibile, dar care lasă urme pe termen lung. De aceea, printre atelierele noastre se află și cursuri de coaching / yoga / mindfulness.

Pentru că una din cele mai mari dorințe ale noastre a fost să pornim pe acest drum cu dreptul, am început prin a ne axa pe lucrurile pe care le putem schimbă în rutină zilnică pentru a fii cât mai prietenoși cu mediul. De aceea am început printr-un program de muncă flexibil, care promovează obiceiuri ecologice. Vom enumeră câteva doar din beneficiile acestui lucru:

▪ Spațiul redus de birouri ( compania ocupă mai puțin spațiu, va crea mai puține deșeuri și nu va consumă la fel de multă energie atunci când vă încălziți și răcoriți spațiile – toate acestea fiind bune pentru mediu )
▪ Reducerea noxelor create de mijloacele de transport
▪ Susținerea unui model de afacere fără hârtie
▪ Posibilitatea de a alege orele de lucru astfel încât angajații să se poată ocupa și de activități în folosul comunității / voluntariat

Scroll to Top