Parteneri Media

Parteneri Media

WHAM.ro ( Work at home mums Romania ) - www.wham.ro

Asociația Work At Home Moms sprijină mamele care caută echilibrul dintre viață de familie și viață profesională.
WHAM susține migrarea activităților în online, inclusiv ateliere, demonstrații, cursuri deoarece respectă și se aliniază eforturilor depuse de autorități în această perioada critică.

logo WAHM

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București este „Muzeul din inima capitalei”, care și-a deschis porțile pentru public în anul 1936. Expoziția permanentă acoperă o suprafață de 14 hectare, având 380 de monumente, 60.000 de obiecte în colecțiile de patrimoniu și peste 250.000 de documente de arhivă referitoare la sat și viața sa tradițională. Expozițiile permanente și cele temporare atrag un număr de peste 500.000 de vizitatori anual. Muzeul Satului este obiectivul cultural cel mai vizitat din România, deschis în toate zilele săptămânii și o MARCĂ românească și europeană care inspiră încredere.

Odată ce păşeşti în curtea Muzeului Satului intri în cel mai real sat posibil, intri în satul bunicilor şi al străbunicilor, în satul copilăriei, în satul la care mulţi dintre noi ne raportăm ca spaţiu al culturii tradiţionale româneşti. Anotimp după anotimp, Muzeul Satului te aşteaptă la târguri şi serbări sau doar la plimbări cu familia sau prietenii, te aşteaptă să te pierzi pe uliţele sale, prin curţi şi odăi, te îmbie să uiţi de forfota oraşului.
Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” logo
Scroll to Top