Olandia Play Cafe

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
5/5

Olandia Play Cafe a luat viață din dorința de a construi o cafenea cu loc de joacă, un loc în care, indiferent de vârsta la care te afli, te poți simți bine într-un mediu confortabil și vesel. Pentru a transforma aceste vise în realitate, am căutat o clădire frumoasă, liniștită, plină de verdeață și păsări ciripitoare, am adăugat o mulțime de dragoste și atenție, oferindu-i astfel un nou scop în viață.

Visăm ca Olandia sa fie un loc unde părinții se pot relaxa, pot întâlni alți părinți, în timp ce se bucură de o prăjitură delicioasă, de o cafea excelentă, de o varietate largă de ceaiuri, de multe sucuri naturale răcoritoare, sau, de ce nu, un cocktail delicios savurat în cafeneaua noastră sau pe terasă.

În acest timp, copiii pot explora zonele de joacă cu jucării bazate pe role play, unde își pot construi o lume imaginară (deoarece știm că jocul imaginar este foarte important pentru încurajarea dezvoltării sociale și emoționale a celor mici), dar vor găsi cu siguranță și jucării tradiționale sau zone de joacă stimulative pentru cei mici mici de tot.

Periodic vom organiza evenimente/cursuri pentru viitoarele mame, întâlniri tematice pentru părinții cu copii, dar și cursuri creative și sportive pentru copii.

Și, nu în ultimul rând, putem organiza petreceri aniversare, atât pentru copii, cât și pentru adulții cu mulți copii în jurul lor!

Având în vedere contextul actual, Olandia este momentan închisă.

Pentru orice nelămuriri, va rugăm să folosiți formularul de contact.

Locație

Olandia Play Cafe

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Olandia Play Cafe”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

User e-mail*
Număr de telefon*
Comentarii
Introduceți mesajul dvs.
Scroll to Top