Asociația Muzeul Jucăriilor din București

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
5/5

ASOCIAȚIA MUZEUL JUCĂRIILOR a fost creată la inițiativa unui grup de entuziaști iubitori și păstrători, încă din anii ’60, ai propriilor jucării care, pe parcursul a patru decenii au strâns și au colecționat nenumărate jucării aparțînând diferitelor generații.

Fiecare jucărie are o poveste a ei, fiecare jucărie a fost martoră unei emoții, a unei lacrimi sau a unui vis împlinit. Unele jucării s-au ascuns în sacul lui Moș Crăciun sau al lui Moș Gerilă, altele au stat cuminți în cizmulițele cremuite din holul casei. Unele au fost cumpărate cu ultimul bănuț scuturat din portofel, altele au stat radioase în vitrinele magazinelor de lux sau pe tarabele reci ale piețelor, unele au ascultat, poate, muzică veselă din bâlciuri, dar toate, absolut toate jucăriile noastre au fost martorele unui zâmbet.

În aparență colecționarii sunt doar niște copii mai mari care n-au renunțat la jucăriile lor, jucării pentru care sunt în stare să lase la o parte chiar și o viață pe care majoritatea din noi o socotește a fi normală. Iar dacă un colecționar își transformă pasiunea în profesie, atunci cu siguranță el este un profesionist.

 

Pentru orice nelămuriri, vă rugăm să folosiți formularul de contact.

 

Program

 ▪ Miercuri: 10.00 – 18.00

 ▪ Joi: 10.00 – 18.00

 ▪ Vineri: 10.00 – 18.00

 ▪ Sâmbătă: 10.00 – 18.00

 ▪ Duminică: 10.00 – 18.00

Locație

Asociația Muzeul Jucăriilor din București

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Asociația Muzeul Jucăriilor din București”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

User e-mail*
Număr de telefon*
Comentarii
Introduceți mesajul dvs.
Scroll to Top