Despre noi. . .

Ce înseamnă proiectul ''Iesi la Joacă!''

Numele meu este Iulia Radu, am peste 9 ani de experiență în mediul online/digital și în concepția de branduri, 3 ani de practică în „mamicit” alături de Anissia (fetița mea), ultimul, plin și de apariția frățiorului ei, Dominic.

Am știut dintotdeauna că indiferent de dimensiunea proiectelor profesionale și de succesul acestora, cel mai important proiect al vieții ca frumusețe este proiectul numit familie, care îți da posibilitatea  petrecerii timpului alături de copiii tăi, oferindu-ți șansa de a investi în aceștia tot ce ai mai bun, timpul și atenția ta  maximă.

După ivirea Anissiei în viața mea, am decis să mă dedic o vreme familiei, urmând ca ulterior să revin la activitatea  profesională pe care-am urmat-o și pe care o ador, de așa natură însă, încât să-mi pot permite a fi cu prioritate  soție și mama.

Cred cu tărie că cel mai prețios lucru de care dispunem și pe care-l putem oferi celor dragi nouă, este timpul dedicat lor, timp de comunicare, timp de liniște, timp de conectare, de joacă, însă și timp de odihnă, de călătorii reale sau  imaginare.

„Ieși la joacă!” este un proiect de suflet, care își dorește să aducă un ajutor părinților prin crearea unei platforme care să conțină toate locurile unde părinții își pot petrece timpul liber alături de copilașii lor, fie ele cu plata sau fără. Dar cum acest lucru nu este posibil să fie gata dintr-o dată, vom începe prin a lista locurile din  București.

În curând, veți putea găși pe  site-ul nostru tot  ce înseamnă muzee, ateliere, locuri de joacă, cafenele și  restaurante baby-friendly, s.a.m.d.   Și cum acesta este un început de drum, aș aprecia foarte mult feedback-ul  dumneavoastră și eventualele sugestiile pe care le aveți în privința nu numai a uzabilitatii site-ului /cât și a ceea ce ați  dori să gășiți că și informații pe un astfel de site și ce v-ar fi de ajutor.

Numele meu este Iulia Radu, am peste 9 ani de experiență în mediul online/digital  și în concepția de branduri, 3 ani de practică în „mamicit” alături de Anissia (fetița mea), ultimul, plin și de apariția frățiorului ei, Dominic.

Am știut dintotdeauna că indiferent de dimensiunea proiectelor profesionale și de succesul acestora, cel mai important  proiect al vieții ca frumusețe este proiectul numit familie, care îți da posibilitatea  petrecerii timpului alături de copiii tăi, oferindu-ți șansa de a investi în aceștia tot ce ai mai bun, timpul și atenția ta maximă.

După ivirea Anissiei în viața mea, am decis să mă dedic o vreme familiei,  urmând ca ulterior să revin la activitatea  profesională pe care-am urmat-o și pe care o ador, de așa natură însă, încât să-mi pot permite a fi cu prioritate  soție și mama.

Cred cu tărie că cel mai prețios lucru de care dispunem și pe care-l putem oferi celor dragi nouă, este timpul dedicat lor, timp de comunicare, timp de liniște, timp de conectare, de joacă, însă și timp de odihnă, de călătorii reale sau  imaginare.

„Ieși la joacă!” este un proiect de suflet,  care își dorește să aducă un ajutor părinților prin crearea unei platforme care să conțînă toate locurile unde părinții își pot petrece timpul liber alături de copilașii lor, fie ele cu plata sau fără. Dar cum acest lucru nu este posibil să fie gata dintr-o dată, vom începe prin a lista locurile din  București. În curând, veți putea găși pe  site-ul nostru tot  ce înseamnă muzee, ateliere, locuri de joacă, cafenele și  restaurante baby-friendly, s.a.m.d.

Și cum acesta este un început de drum,  aș aprecia foarte mult feedback-ul  dumneavoastră și eventualele sugestiile pe care le aveți în privința nu numai a uzabilitatii site-ului /cât și a ceea ce ați  dori să gășiți că și informații pe un astfel de site și ce v-ar fi de ajutor.

Scroll to Top